Van glasbewassing tot totaalonderhoud

Diensten

Schoonmaakbedrijf C. de klerk Wolters is een allround schoonmaakbedrijf dat zich richt op de gehele binnen- en buitenschoonmaak van panden. Hieronder leest u meer over de diverse werkzaamheden die wij aanbieden. Naast de uitgelichte werkzaamheden bieden wij nog diverse andere diensten, zoals onderhoud vna harde vloeren en terrassen, tapijtreiniging en glaspolijsting. Verdere informatie is uiteraard op aanvraag beschikbaar.

Onze diensten

Totaalonderhoud

Geen gebouw is het zelfde, maar iedereen wil een schoon pand. Helaas is er niet altijd de tijd en de mogelijkheid om dit zelf te verzorgen. Schoonmaakbedrijf C. de klerk Wolters is u hierin graag van dienst. Wij leveren onder andere de volgende diensten.

Onze diensten
  • - Reiniging en schoonhouden kantoren
  • - VVE onderhoud
  • - Opruimwerkzaamheden
  • - Ontruimingen

Wij hebben ruime ervaring met het opstellen en uitvoeren van programma's waarbij het gehele schoonmaakonderhoud u uit de handen wordt genomen. In een dergelijk programma kunnen naast het frequente onderhoud van kantoren, sanitair, kantines, glasbewassing etc. ook periodieke diensten, zoals tapijtreiniging en harde vloerenonderhoud opgenomen worden.

Wat zijn de kosten?

Bij het opstellen van een totaalpakket van schoonmaak en glasbewassing zal een korting van 10% op de losse tarieven worden toegepast.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van het totaalonderhoud van uw pand en / of lokatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een van onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.