Van glasbewassing tot totaalonderhoud

Diensten

Schoonmaakbedrijf C. de klerk Wolters is een allround schoonmaakbedrijf dat zich richt op de gehele binnen- en buitenschoonmaak van panden. Hieronder leest u meer over de diverse werkzaamheden die wij aanbieden. Naast de uitgelichte werkzaamheden bieden wij nog diverse andere diensten, zoals onderhoud vna harde vloeren en terrassen, tapijtreiniging en glaspolijsting. Verdere informatie is uiteraard op aanvraag beschikbaar.

Onze diensten

Linoleumonderhoud

Linoleumvloeren geven uw ruimte een net voorkomen en gaan een leven lang mee, mits goed onderhouden. Wij hebben ruime ervaring in het reinigen, verzegelen en periodiek onderhoud van linoleumvloeren. Met periodiek onderhoud kunnen wij keer op keer die mooie glanslaag terugbrengen. Door middel van de spraymethode polijsten wij de dof geworden polymeerwaslaag weer helemaal op.

Onze diensten

Heeft u een nieuwe vloer en wilt u hier lang plezier van hebben dan kunt u de vloer door ons laten verzegelen met een polymeerwaslaag. Deze polymeerwaslagen zijn er in matglans, satijnglans en hoogglans. Heeft u echter een gebruikte vloer met een doffe, vervuilde waslaag, dan kunnen wij voor u de oude waslagen verwijderen en de vloer reinigen. Wij zullen dan een nieuwe polymeerwaslaag aanbrengen, waardoor uw vloer er weer als nieuw uitziet. Met periodiek onderhoud kunnen wij keer op keer die mooie glanslaag terugbrengen. Door middel van de spraymethode polijsten wij de dof geworden polymeerwaslaag weer helemaal op.

Wat zijn de kosten?

Wij maken samen met u een pakket op maat.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van uw vloer(en)onderhoud? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een van onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.