Van glasbewassing tot totaalonderhoud

Diensten

Schoonmaakbedrijf C. de klerk Wolters is een allround schoonmaakbedrijf dat zich richt op de gehele binnen- en buitenschoonmaak van panden. Hieronder leest u meer over de diverse werkzaamheden die wij aanbieden. Naast de uitgelichte werkzaamheden bieden wij nog diverse andere diensten, zoals onderhoud vna harde vloeren en terrassen, tapijtreiniging en glaspolijsting. Verdere informatie is uiteraard op aanvraag beschikbaar.

Onze diensten

Gevelreiniging

Uw gevel heeft veel te verduren door het klimaat in ons land. De bij panden veel gebruikte natuurlijke materialen hebben de eigenschap om te vervuilen door weers- en milieu-invloeden. Naast het verlies van een verzorgd aanzicht, daalt hiermee ook de waarde van het pand.

Onze diensten
Wat valt onder totaalonderhoud?

Het aanzicht van een gevel bepaalt altijd de eerste indruk van een gebouw. Het is dus wenselijk uw gevel periodiek grondig te laten reinigen. Daarnaast is het van groot belang om een gevel na de reiniging te impregneren, waardoor de gevel geen water meer zal opnemen. Het vuil dat in water zit krijgt dus geen kans om zich te hechten. Dit spoelt met het water mee de gevel af. Omdat de gevel droog blijft, zal deze tevens een grotere isolerende werking hebben, maar zonder dat de ventilerende werking verloren gaat.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging? Of een van onze andere diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een van onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.